Άνδρας κλειδώθηκε κατά λάθος και συνελήφθη στο Μόναχο

Η αστυνομία πίστευε ότι ένας διαρρήκτης είχε ενεργοποιήσει τον συναγερμό στο κατάστημα στην Sendlinger Straße στο Μόναχο…

Πρέπει να ήταν διπλό σοκ για τον 38χρονο από το Μόναχο: Οι ιδιοκτήτες ενός καταστήματος στην Sendlinger Straße τον κλείδωσαν κατά λάθος στο κατάστημα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησε να φύγει από το κατάστημα και ενεργοποίησε τον συναγερμό διάρρηξης.

Ο συναγερμός έφτασε στην αστυνομία, η οποία έσπευσε και βρήκε τον άνδρα μέσα στο κατάστημα. Τέσσερα περιπολικά βρίσκονταν στο σημείο και τμήματα του δρόμου είχαν αποκλειστεί.

Κατά λάθος κλειδώθηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία Μονάχου

Δύο γεγονότα ήταν η καταστροφή του: ο γεννημένος στη Γεωργία άνδρας δεν μιλάει γερμανικά και δεν μπορούσε να εξηγήσει στην αστυνομία τι συνέβαινε.

Και: Ήταν κατάστημα με μαχαίρια και ξυραφάκια. Για το λόγο αυτό η αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια την ανακοίνωσή της, “με γνώμονα την ασφάλεια των αστυνομικών” συνέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι γείτονες και οι καταστηματάρχες μπόρεσαν τότε να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση. Είχε κλειδωθεί κατά λάθος στο κατάστημα και δεν ήταν διαρρήκτης.

Η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον άνδρα και προειδοποίησε τους καταστηματάρχες να ελέγξουν αν υπάρχει κάποιος άλλος στο κατάστημα πριν το κλειδώσουν.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης