Πολιτικό κόμμα ζητά όριο ταχύτητας στους δρόμους του Μονάχου

Η κοινοβουλευτική ομάδα ÖDP απαιτεί όριο ταχύτητας και αυστηρούς ελέγχους κατά των παράνομων αγώνων.

Είναι δυνατά και ενοχλητικά: οι νυχτερινοί οδηγοί που τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα, οι λεγόμενοι car posers, βρυχώνται κατά μήκος πολλών δρόμων του Μονάχου τη νύχτα. Οι κοινοβουλευτικές ομάδες ÖDP και München-Liste θέλουν τώρα να βάλουν ένα τέλος σε αυτό.

Το ÖDP επιθυμεί νυχτερινό όριο ταχύτητας

Θέλουν η αστυνομία να λάβει αυστηρότερα μέτρα κατά των παράνομων και επικίνδυνων αγώνων αυτοκινήτων.

Επιπλέον, ως πρώτο βήμα, θα πρέπει να θεσπιστεί νυχτερινό όριο ταχύτητας 30 km/h στη Lilienthalallee, τη Maria-Probst-Straße και τη Heidemannstraße.

Εκεί, στα βόρεια του Μονάχου, το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί μετά το άνοιγμα του Motorworld, το οποίο συχνά φαίνεται να αποτελεί την αφετηρία.

Σύμφωνα με την ομάδα, ο ήχος των κινητήρων και το τρίξιμο των ελαστικών ακούγεται μέχρι και σε κατοικημένες περιοχές.

Δεδομένου ότι οι ταραχές “προέρχονται από λίγους χαοτικούς ανθρώπους”, θα πρέπει “να τεθούν γρήγορα υπό έλεγχο με όρια ταχύτητας και ελέγχους”, λένε.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.