Κρίση: Οι πισίνες του Μονάχου ρίχνουν τη θερμοκρασία

Η κρίση του φυσικού αερίου επιδεινώνεται και τώρα οι άνθρωποι στο Μόναχο το νιώθουν στο πετσί τους: η SWM μειώνει τη θερμοκρασία του νερού στις πισίνες της.

Η δημοτική επιχείρηση κοινής ωφέλειας (SWM) αποφάσισε να μειώσει τις ελάχιστες θερμοκρασίες στις υπαίθριες πισίνες της στους 22 βαθμούς Κελσίου, όπως ανακοίνωσε η SWM.

Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε όλες τις υπαίθριες πισίνες, συμπεριλαμβανομένου του Dantestadion. Εξαίρεση αποτελούν οι χώροι αναψυχής και οι χώροι για παιδιά, όπου είναι δυνατός ο ξεχωριστός έλεγχος, και όπου θα διατηρείται η μέχρι τώρα θερμοκρασία.

Η θερμοκρασία στις εσωτερικές πισίνες (συμπεριλαμβανομένης της πισίνας έλξης στο Dantestadion) θα μειωθεί επίσης: από την τρέχουσα μέγιστη τιμή των 34 σε 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι εσωτερικές πισίνες θα είναι επίσης πιο δροσερές

Στην εσωτερική πισίνα του Michaelibad, τη μόνη που εξακολουθεί να τροφοδοτείται με αέριο σύμφωνα με τη SWM, η πισίνα θα μειωθεί επίσης από 27 σε 25 βαθμούς Κελσίου.

Πόσο ζεστό – ή κρύο – θα είναι το νερό στις πισίνες του Μονάχου σήμερα, μπορείτε να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα της SWM.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.