Τα ξενοδοχεία και η εστίαση στη Βαυαρία σε χάλια κατάσταση

Οι εστιάτορες και οι ξενοδόχοι της Βαυαρίας δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει πλήρως τις συνέπειες της πανδημίας. Κατά το πρώτο τρίμηνο, ο κλάδος υπερδιπλασίασε τον κύκλο εργασιών του σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, αλλά οι επιχειρήσεις εξακολουθούσαν να είναι χειρότερες από ό,τι πριν από την κρίση.

Αυτό ανέφερε η Κρατική Στατιστική Υπηρεσία στο Fürth την Τρίτη.

Από τις αρχές Ιανουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 125%, προσαρμοσμένες στον πληθωρισμό – το ποσοστό αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι, σε αντίθεση με το 2021, φέτος δεν υπήρξε lockdown παρά τα υψηλά ποσοστά μολύνσεων.

Ο αριθμός των εργαζομένων στη βαυαρική βιομηχανία ξενοδοχείων και εστίασης ήταν επίσης σχεδόν 18% υψηλότερος από ό,τι ένα χρόνο νωρίτερα.

Όμως, τόσο ο κύκλος εργασιών όσο και ο αριθμός των εργαζομένων ήταν ακόμη χαμηλότεροι από ό,τι πριν από την κρίση το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία. Η αρχή δεν δίνει απόλυτους αριθμούς στις μηνιαίες εκθέσεις της.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.