Ληστές στη Γερμανία κλέβουν παιχνίδια για άπορα παιδιά

Κλέφτες εισβάλλουν στις αποθήκες μιας οργάνωσης βοήθειας στο Dinslaken και κλέβουν κιβώτια με πράγματα. Προορίζονταν για άπορα παιδιά…

Άγνωστοι διέρρηξαν τις αποθήκες του Tafel στο Dinslaken λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και έκλεψαν παιχνίδια αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας την Πέμπτη, οι δράστες έσπασαν το παράθυρο στην Hünxer Straße, η οποία χρησιμοποιείται από την Tafel ως αποθήκη και χώρος πωλήσεων.

Εκεί, μεταξύ Τρίτης βράδυ και Τετάρτης πρωί, άνοιξαν πολλά κουτιά και έκλεψαν τα παιχνίδια, τα οποία υποτίθεται ότι θα πήγαιναν σε άπορα παιδιά.

Άγνωστοι είχαν ήδη σπάσει ένα παράθυρο του κτιρίου τη Δευτέρα και είχαν κλέψει τρόφιμα. Η αστυνομία του Dinslaken δέχεται πληροφορίες από μάρτυρες στο τηλέφωνο 02064 6220.

Σύμφωνα με την ένωση, οι τράπεζες τροφίμων υποστηρίζουν περίπου 500.000 άτομα στη NRW με τρόφιμα, αλλά και ρούχα και παιχνίδια.

Το Tafel στο Dinslaken, το οποίο ιδρύθηκε το 2003, προμηθεύει περίπου 1.500 αποδεδειγμένα άπορους ανθρώπους, σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.