Λόγω πολέμου το Ντάρμσταντ ακυρώνει τη γραμμή 4 του τραμ

Τα ανταλλακτικά για τα τραμ είναι σήμερα σε έλλειψη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Τώρα η εταιρεία μεταφορών HEAG πρέπει να αντικαταστήσει μια γραμμή με λεωφορεία.

Οι δυσχέρειες εφοδιασμού που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία εξακολουθούν να έχουν επιπτώσεις: Στο Ντάρμσταντ, η εταιρεία μεταφορών HEAG mobilo πρέπει τώρα να αντικαταστήσει ακόμη και μια γραμμή τραμ με λεωφορεία.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μεταφορών την Τρίτη, ο πόλεμος στην Ουκρανία προκαλεί έλλειψη “σημαντικών ανταλλακτικών για την επισκευή των τραμ της.

Επιπλέον, ο αριθμός των λειτουργικών τραμ μειώθηκε πρόσφατα λόγω αρκετών ατυχημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι από τον Νοέμβριο, η γραμμή 4, η οποία σήμερα εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Arheilgen και Kranichstein, θα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Στο μέλλον θα αντικατασταθεί από λεωφορεία, σύμφωνα με την αρχή μεταφορών του Ντάρμσταντ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.