Μαγνητικά πεδία

Με κάτι από το πνεύμα της Before τριλογίας του Λινκλέιτερ και μπόλικη DIY διάθεση
Μαγνητικά Πεδία

Περιγραφή

Με κάτι από το πνεύμα της Before τριλογίας του Λινκλέιτερ και μπόλικη DIY διάθεση, η ελληνική ταινία της χρονιάς διαθέτει ελάχιστο μπάτζετ αλλά τεράστια καρδιά. Βραβεία στη Θεσσαλονίκη και θρίαμβος στα Ίρις (5 βραβεία, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας) για το ντεμπούτο του κομίστα Γιώργου Γούση.

“Μαγνητικά πεδιά” μία τρυφερή και ζεστή ταινία

H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό, και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο της θείας του.

Όταν χαλάσει το αυτοκίνητό του, η Έλενα προσφέρεται να τον πάει σε ένα ξενοδοχείο.

Έχοντας απολαύσει τα τυχαία πειράγματα και τη συντροφιά ο ένας του άλλου, αποφασίζουν να συνεχίσουν να περιφέρονται στο νησί αναζητώντας ένα καλό μέρος για να θάψουν το κουτί.

Μια αληθινή ιστορία για ανθρώπους που επιθυμούν να δραπετεύσουν από την καθημερινή τους ρουτίνα, αλλά αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια. Άτομα που έχουν μια οικογένεια, μια δουλειά και μια μητέρα στις οποίες πάντα πρέπει να επιστρέφουν. Μια αφήγηση για ανθρώπους που καταδικάζονται να βρίσκουν ευτυχία μόνο στις στιγμές ανάπαυσης.

Πληροφορίες

Τελευταία νέα από τη Γερμανία

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση

Κάνε εγγραφή και ενημερώσου πρώτος για ότι συμβαίνει στη Γερμανία.