Μαθητικός διαγωνισμός για την επέτειο της Ελληνικής Eπανάστασης

Μαθητικός διαγωνισμός για την επέτειο της Ελληνικής Eπανάστασης σε συνεργασία της ΑΧΕΠΑ Φραγκφούρτης με την Ελληνική Κοινότητα Φραγκφούρτης/Εσσης.

Η ΑΧΕΠΑ Φραγκφούρτης σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Φραγκφούρτης/Εσσης διοργανώνει ένα μαθητικό διαγωνισμό με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Eλληνική Eπανάσταση του 1821.

Στο διαγωνισμό αυτό με κεντρικό θέμα τον Φιλελληνισμό στην Ευρώπη στα νεώτερα χρόνια έχουν κληθεί να συμμετέχουν πάνω από 50 Σχολεία στην ευρύτερη Περιφέρεια Φραγκφούρτης.

Απευθυνόμαστε ιδιαιτέρως στα μέλη των Ελληνικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής Φραγκφούρτης, καθώς η σημαντικότατη αυτή επέτειος κάνει τη συμμετοχή σας απαραίτητη.

Στην παρακάτω ιστοσελίδα θα βρείτε προτάσεις για θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μαθήτριες ή μαθητές (παιδιά των μελών σας) μόνοι τους ή και σαν ομάδα. Είναι δυνατή η συμμετοχή και με εργασία/βίντεο ή ότι άλλο ενδεδειγμένο μέσο, αρκεί η παράδοσή του να γίνει σε ψηφιακή μορφή.

Καταληκτική ημερομηνία παράδοσης είναι η 19η Ιουλίου 2021. Για τις ανάγκες του διαγωνισμού και τη διαρκή ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων λειτουργεί η εξής ιστοσελίδα:

Περισσότερα: www.schuelerwettbewerb.info

Η συμμετοχή είναι δυνατή μέσω της ιστοσελίδας αυτής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές από την 3η Γυμνασίου και το Λύκειο (από 9η τάξη γερμανικών σχολείων) στην ελληνική ή γερμανική γλώσσα.

Έπαθλα: οι 3 καλύτερες εργασίες από όλα τα σχολεία θα βραβευθούν με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ η καθεμία. Επίσης κάθε σχολείο με βραβευθέντες μαθητές θα λάβει χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω
Ε-Μail: mail@schuelerwettbewerb.info

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τo ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση

Δρ. Σάββας Αποστολίδης
ΑΧΕΠΑ Φραγκφούρτης Α617

Ιωάννης Σταμάτης
Πρόεδρος Τμήματος Μέλος ΔΣ Κοινότητας Φραγκφούρτης/Έσσης

Δείτε στο GRland.info

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.