Με 3 σωστούς αριθμούς κέρδισαν εκατομμύρια στη Γερμανία

Με τρεις σωστούς αριθμούς, ένας 80χρονος παίκτης Lotto από την ευρύτερη περιοχή του Μονάχου κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο λαχνός ήταν ένας από τους τρεις που κληρώθηκαν σε ειδική παγγερμανική κλήρωση τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε η Lotto Bayern στο Μόναχο.

Ο νικητής του εκατομμυρίου θέλει να δωρίσει χρήματα

Ο συνταξιούχος θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να στηρίξει συγγενείς και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

“Δεν χρειάζομαι τόσο πολύ τα χρήματα στην ηλικία μου”, ανέφερε η Lotto Bayern τον 80χρονο. Αλλά θέλει επίσης να εκπληρώσει μια επιθυμία του: μια πολυτελή κρουαζιέρα.

Σύμφωνα με το Lotto, τα άλλα δύο βραβεία εκατομμυρίων από την ειδική κλήρωση πήγαν στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Και στα τρία δελτία, οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες είχαν σημειώσει τρεις σωστούς αριθμούς που κέρδισαν στην κλήρωση του Σαββάτου στις 4 Δεκεμβρίου.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.