Μέλος της Stiko κατά της γενικής εκστρατείας εμβολιασμού παιδιών

Το μέλος της Stiko, Christian Bogdan, μίλησε κατά μιας γενικής εκστρατείας εμβολιασμού των παιδιών στη συζήτηση σχετικά με τους εμβολιασμούς για παιδιά.

“Μια σύσταση εμβολιασμού δεν μπορεί απλώς να γίνει επειδή φαίνεται κοινωνικά ή πολιτικά κατάλληλη”, δήλωσε το μέλος της μόνιμης επιτροπής εμβολιασμού (Stiko). Ένα ποσοστό εμβολιασμού 70 έως 80 τοις εκατό, το οποίο είναι το όριο για τη λεγόμενη ανοσία της αγέλης, μπορεί επίσης να επιτευχθεί χωρίς τον πλήρη εμβολιασμό των παιδιών.

Η αποτελεσματικότητα για παιδιά και εφήβους από την ηλικία των δώδεκα έχει αποδειχθεί – “αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ανεπαρκή στοιχεία σχετικά με τις παρενέργειες”, είπε. “Η ανοσοαπόκριση ενός παιδιού μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν ενός ενήλικα. Γι’ αυτό χρειάζονται περισσότερα δεδομένα”.

Με το εμβόλιο της Biontech, για παράδειγμα, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich έχει “ενδείξεις για αυξημένη συχνότητα εμφάνισης φλεγμονής του μυοκαρδίου στο πλαίσιο του εμβολιασμού, ειδικά σε νεαρούς άνδρες”, δήλωσε ο Bogdan. “Χρειαζόμαστε δεδομένα και δεν πρέπει να ξεκινήσουμε μια γενική εκστρατεία εμβολιασμού για τα παιδιά”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.