Μέρκελ: Προτρέπει τα κρατίδια να εφαρμόσουν το φρένο έκτακτης ανάγκης

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ασκεί τεράστια πίεση στα ομοσπονδιακά κρατίδια για να τα πείσει να εφαρμόσουν το φρένο έκτακτης ανάγκης και ακόμη πιο αυστηρά μέτρα ενόψει του τρίτου κύματος κορωνοϊού.

Το απόγευμα της Κυριακής στο πρόγραμμα ARD “Anne Will”, ανέφερε επίσης ρητά τους περιορισμούς εξόδου σε περιοχές με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό κρουσμάτων: “Οι περιορισμοί εξόδου μπορεί να είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο”.

Η καγκελάριος Μέρκελ εκφράστηκε ενάντια σε μια πρόωρη διάσκεψη με τους πρωθυπουργούς, τόνισε, ωστόσο, ότι δεν θα περιμένει έως ότου προκύψουν 100.000 νέα κρούσμα τη μέρα.

Όλα τα σχέδια χαλάρωσης που σχεδιάστηκαν από τα ομοσπονδιακά κρατίδια, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων πρότυπων έργων (βλ. μοντέλο του Tübingen), απορρίφθηκαν ρητά.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.