Μετρό U4 στο Μόναχο: Λεωφορεία αντικατάστασης λόγω επισκευής

Από την Κυριακή 26 Ιουνίου έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου, θα επισκευάζονται οι ράγες του U4. Κατά περιόδους θα κυκλοφορούν λεωφορεία αντικατάστασης.

Οι σιδηροτροχιές της γραμμής U4 μεταξύ Arabellapark και Max-Weber-Platz χρειάζονται ανανέωση: Από την Κυριακή 26 Ιουνίου έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου, ένα ειδικό τρένο θα περνά από τις γραμμές από τις 10.30 μ.μ. περίπου έως το τέλος των δρομολογίων.

U4: Λεωφορεία αντικατάστασης μεταξύ Arabellapark και Max-Weber-Platz

Οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρούν από Arabellapark προς Theresienwiese στις 22.21 και από Theresienwiese προς Arabellapark στις 22.20. Μετά από αυτό, τα λεωφορεία αντικατάστασης θα κυκλοφορούν σε αυτό το τμήμα.

Οι διαδρομές διαρκούν περισσότερο από τη διαδρομή με το U-Bahn και δεν είναι δυνατή η μεταφορά με ποδήλατο, όπως ανέφερε η MVG σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη.

Θα ακολουθήσουν οι γραμμές U2 και U5

Μετά το U4, θα έρθει και η σειρά των γραμμών U2 και U5 να επισκευαστούν. Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα γίνουν οι εργασίες. Η MVG σκοπεύει να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες στον ιστότοπό της, σε ανακοινώσεις και στην εφαρμογή.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.