“Μην αγγίζετε σε καμία περίπτωση!” – Η αστυνομία προειδοποιεί!

Οι δράστες έχουν χτυπήσει ουκ ολίγες φορές στο Βερολίνο. Καυτηριάζουν κλειδαρότρυπες, εισβάλλουν σε διαμερίσματα και αφήνουν δηλητηριασμένες πόρτες.

Η αστυνομία του Βερολίνου εξέδωσε προειδοποίηση για ένα πρασινωπό υγρό που έχει κολλήσει σε συνολικά 31 κλειδαριές πορτών στην πρωτεύουσα από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι διαρρήκτες πιθανότατα αλείφουν την ουσία στις κλειδαριές. Είναι πολύ επικίνδυνο – όποιος το ανακαλύψει στην πόρτα του θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσει αποστάσεις.

Στην περιοχή της πόλης, έχουν σημειωθεί επανειλημμένες διαρρήξεις διαμερισμάτων τις τελευταίες εβδομάδες. Για να εισέλθουν, οι διαρρήκτες πιθανότατα επάλειψαν τις κλειδαριές με πυκνό νιτρικό οξύ για να τις αποσυνθέσουν.

Η ουσία δεν είναι πάντα πράσινη- ανάλογα με το υλικό της κλειδαριάς, μερικές φορές φαίνεται διαφανής έως κίτρινη, πράσινη ή καστανή.

Η αστυνομία συμβουλεύει: όποιος ανακαλύψει ένα άγνωστο υγρό πρέπει να μείνει μακριά από το σημείο και να καλέσει αμέσως το 100.

“Μην αγγίξετε το υγρό σε καμία περίπτωση!” γράφουν οι υπεύθυνοι. Ακόμα και τα γάντια δεν προστατεύουν μπορεί να εισχωρήσει ακόμα και στην αναπνευστική οδό.

Κανείς δεν έχει τραυματιστεί μέχρι στιγμής. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.