Η μητέρα σιωπούσε: Βρέθηκε νεκρό 3χρονο κορίτσι στη Γερμανία

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Γερμανία: Βρέθηκε νεκρό 10χρονο κορίτσι σε εγκατάσταση για παιδιά

Την Παρασκευή, αστυνομικοί ξέθαψαν το πτώμα ενός 3χρονου παιδιού σε ένα οικόπεδο κοντά στο Bad Blankenburg (Θουριγγία)…

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, πρόκειται για ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το σώμα του οποίου βρισκόταν πιθανώς θαμμένο από το 2021.

Η αστυνομία υποθέτει ότι πρόκειται για δολοφονία, ειδική ομάδα ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την έρευνα.

Ο σύντροφος της μητέρας είναι ύποπτος για το έγκλημα – ένας εγκληματίας που βρίσκεται σήμερα στη φυλακή για άλλο αδίκημα.

“Ακούγαμε συχνά το κοριτσάκι να ουρλιάζει”

Τα ναρκωτικά πωλούνταν από το ακίνητο τουλάχιστον από το 2019, είπε. “Όλοι συνήθιζαν να πηγαίνουν εκεί συνέχεια για να προμηθεύονται”, έγραψε ένας γείτονας στο Facebook.

“Όταν συλλαμβάνω έναν έμπορο ναρκωτικών και υπάρχει μια κούνια στο κρησφύγετο της αυλής του και όλα είναι εντελώς βρώμικα, σκέφτομαι πού βρίσκεται το παιδί.

Ακούσαμε το κοριτσάκι να ουρλιάζει πολλές φορές στο 2021”. Ισχυρίζεται ότι ενημέρωσε το Γραφείο Ευημερίας Νέων, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Προφανώς, ο παιδίατρος παρατήρησε την απουσία του κοριτσιού επειδή δεν προσήλθε για τον προβλεπόμενο έλεγχο. Δεν είναι σαφές αν η μητέρα έχει σχέση με το έγκλημα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης