Μόναχο-Covid: Δικαστήριο επικυρώνει απαγόρευση διαδηλώσεων

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βαυαρίας επικύρωσε την απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά των μέτρων της πανδημίας στο Μόναχο, ανατρέποντας έτσι την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου.

Σε αντίθεση με την υπόθεση του διοικητικού δικαστηρίου, η απαγόρευση των συγκεντρώσεων ήταν νόμιμη, όπως διαπίστωσαν οι δικαστές του ανώτερου βαθμού. Η πόλη είχε απαγορεύσει τις απροειδοποίητες πορείες διαμαρτυρίας.

Η πρωτεύουσα της Βαυαρίας είχε ορθώς υποθέσει ότι μόνο μια προληπτική απαγόρευση θα μπορούσε να αποτρέψει τον κίνδυνο πολυάριθμων μολύνσεων με κορωνοϊό.

Λίγο νωρίτερα, το δικαστήριο είχε κάνει δεκτή την επείγουσα προσφυγή ενός πολίτη κατά της απαγόρευσης, κατά της οποίας η πόλη άσκησε αμέσως έφεση. Το βράδυ, περίπου χίλιοι άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της πολιτικής στον πεζόδρομο μεταξύ Marienplatz και Stachus.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.