Μόναχο: Διακοπή ρεύματος για 20.000 νοικοκυριά

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία παροχής ρεύματος και νερού του Μονάχου, Stadtwerke München, νωρίς το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στα ανατολικά του Μονάχου μετά από φωτιά. Επηρεάζονται οι περιοχές Haidhausen, Ramersdorf και Berg am Laim.

Χωρίς φως, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα – ένα όχι και τόσο όμορφο πρωινό ξεκίνημα για 20.000 νοικοκυριά στα ανατολικά του Μονάχου!

Περίπου στις 3:50 π.μ., υπήρξε διακοπή ρεύματος στο Haidhausen, στο Ramersdorf και στο Berg am Laim “λόγω φωτιάς για αρχικά άγνωστους λόγους”.

Σημειώθηκαν διακοπές στην κυκλοφορία, τα φανάρια δεν λειτουργούσαν επίσης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία σε μεγάλες διασταυρώσεις ρυθμίζεται από τροχονόμους.

Σύμφωνα με την Münchner Verkehrsgesellschaft (MVG), τα κεντρικά των τραμ έμειναν επίσης προσωρινά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν την Παρασκευή το πρωί. Υπήρξαν σημαντικές ακυρώσεις και καθυστερήσεις σε όλες τις γραμμές των τραμ.

Η MVG συμβουλεύει τους επιβάτες να μεταβούν σε υπόγεια τρένα και λεωφορεία.

Το πρωί, επίσης, 20.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της SWM. Πρέπει να γίνουν εκτεταμένες επισκευές στα καλώδια, οι οποίες ενδέχεται να διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά στα καλώδια ξέσπασε τα χαράματα της Παρασκευής κοντά στον ανατολικό σταθμό (Ostbahnhof) του Μονάχου. Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, τα πρώτα νοικοκυριά είχαν και πάλι ρεύμα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας κοινής ωφέλειας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.