Μόναχο: Έχασε 100.000 ευρώ από απατεώνα που της έταζε αγάπες

Ένας υποτιθέμενος Αμερικανός στρατιώτης έκλεψε συνολικά πάνω από 100.000 ευρώ από μια γυναίκα από το Μόναχο. Τα χρήματα πήγαν στην Τουρκία.

Υποσχέθηκε μια μεγάλη αγάπη και ένα κοινό μέλλον χωρίς οικονομικές ανησυχίες: Μια 39χρονη γυναίκα από το Μόναχο ερωτεύτηκε έναν λεγόμενο “lovescammer” και έχασε όλες τις οικονομίες της.

Η γυναίκα είχε γνωρίσει τον άνδρα στο διαδίκτυο, όπου προσποιούνταν ότι ήταν Αμερικανός στρατιώτης που υπηρετούσε στη Συρία.

Μετά από μια σύντομη περίοδο γνωριμίας, κατά την οποία αντάλλαξαν πολλά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο υποτιθέμενος στρατιώτης της εκμυστηρεύτηκε ότι είχε λάβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και αρκετές ράβδους χρυσού για τις υπηρεσίες του.

Έγραψε λοιπόν στην 39χρονη ότι θα της έστελνε ένα δέμα με τα τιμαλφή για να τα κρατήσει για το κοινό τους μέλλον. Για τη φύλαξη και μόνο, θα λάμβανε το 30 τοις εκατό του ποσού.

Στην πραγματικότητα, η γυναίκα από το Μόναχο έλαβε έναν αριθμό παρακολούθησης λίγο αργότερα και ανακάλυψε ότι το πακέτο με το χρυσό είχε κρατηθεί στη Γαλλία – το οποίο ήταν επίσης πιθανότατα όλο ψεύτικο.

Λίγο αργότερα, έλαβε ένα μήνυμα από μια υποτιθέμενη εταιρεία με την επωνυμία “turkishshippingtrustcompany” που έλεγε ότι το δέμα μπορούσε να προωθηθεί μόνο μετά την καταβολή 1.500 ευρώ.

Η 39χρονη μετέφερε τα χρήματα. Αλλά για περισσότερο από ένα μήνα, τα προβλήματα παράδοσης συνεχίστηκαν και κάθε φορά η γυναίκα από το Μόναχο έπρεπε να πληρώσει χρήματα.

Συνολικά, η 39χρονη μετέφερε περισσότερα από 100.000 ευρώ σε διάφορους τουρκικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Μόνο όταν δεν είχε άλλα χρήματα, η 39χρονη επικοινώνησε με έναν δικηγόρο, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Η επιστροφή του ποσού παρέμεινε ωστόσο ανεπιτυχής.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.