Μόναχο-Elisabethmarkt: Βραβείο για τα προσωρινά περίπτερα

Το γεγονός ότι οι κάτοικοι στο Μόναχο εξακολουθούν να επιθυμούν να ψωνίζουν στην Elisabethmarkt παρά την ανακαίνιση είναι το ένα – αλλά τώρα η προσωρινή λύση έλαβε μάλιστα και βραβείο για την αρχιτεκτονική της.

Αυτή η προσωρινή λύση εκπλήσσει θετικά

Όχι μόνο οι κάτοικοι του Schwabing είναι ενθουσιασμένοι με την προσωρινή λύση με τα περίπτερα της αγοράς στην Elisabethplatz.

Ο Σύνδεσμος Γερμανών Αρχιτεκτόνων (BDA) Βαυαρίας απένειμε αναγνώριση για την προσωρινή κατασκευή με το βραβείο “Über Oberbayern 2021”.

Τα 30 ξύλινα περίπτερα, σχεδιασμένα από το γραφείο bogevisch, αφήνουν “λόγω της απλής διαμόρφωσης και των προσαρμοστικών στοιχείων τους, αρκετό χώρο για την ενσωμάτωση και αποδοχή από εμπόρους και πελάτες”.

Το όμορφο χρώμα και σχήμα σε συνδυασμό με τα μη θεαματικά αλλά ελκυστικά λεπτομερή κατασκευαστικά στοιχεία συνεχίζουν την καθημερινή γοητεία των αυθεντικών περιπτέρων της αγοράς”.

Η 1η διευθύντρια των Markthallen München, Kristina Frank, είναι ικανοποιημένη με αυτήν την εκτίμηση:

“Ήταν πάντα πολύ σημαντικό για εμάς ο διαμορφωτικός χαρακτήρας της αγοράς να διατηρηθεί επίσης και στην ενδιάμεση αγορά.

Γι’ αυτό επενδύουμε πολύ χρόνο, προσπάθεια και πάθος στον προγραμματισμό και σε συνεργασία με εργαστήρια και αρχιτέκτονες“.

Σύντομα μπορεί να πειστείτε κανείς για την επιτυχημένη αρχιτεκτονική της τελικής, νέας Elisabethmarkt: Ο θεμέλιος λίθος θα τεθεί στις 23 Ιουνίου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.