Μόναχο: Εμβολιασμοί στο κέντρο εμβολιασμού μόνο κατόπιν εγγραφής

Αφού άρθηκε η σειρά προτεραιότητας για όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στα ιατρεία από την Βαυαρία, ο δήμος του Μονάχου επισημαίνει ότι αυτό δεν ισχύει για το κέντρο εμβολιασμού στο Riem.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εμβολιασμού στο κέντρο εμβολιασμού του Riem, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική πύλη BayIMCO.

Στη συνέχεια, το λογισμικό προσκαλεί αυτόματα εκείνους που επιθυμούν να εμβολιαστούν να κλείσουν ραντεβού, όταν είναι η σειρά τους σύμφωνα με την ιεράρχηση του διατάγματος.

Στα πλαίσια του ραντεβού προσδιορίζεται το εμβόλιο που θα χορηγηθεί για τον πρώτο και τον δεύτερο εμβολιασμό.

Η ημερομηνία για τον δεύτερο εμβολιασμό μπορεί να αναβληθεί μόνο σε έκτακτες, ιατρικά αιτιολογημένες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Πρέπει να παρέχονται κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό. Δεν είναι δυνατή η αναβολή από το ίδιο το άτομο που θα εμβολιαστεί στο σύστημα.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της τηλεφωνικής γραμμής της υπηρεσίας Service-Hotline Corona. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.