Μόναχο: Η γιορτή Wirtshaus-Wiesn θα πραγματοποιηθεί

Η λεγόμενη γιορτή Münchner Wirtshaus-Wiesn πρόκειται να πραγματοποιηθεί ξανά φέτος. Αυτό ανακοινώθηκε από την ένωση εστιατόρων του κέντρου του Μονάχου.

Η κοινή δράση του συλλόγου των εστιατόρων της πόλης του Μονάχου και του συλλόγου των εστιατόρων του Oktoberfest του Μονάχου θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου – δηλαδή καθ’ όλη τη διάρκεια της κανονικά προγραμματισμένης περιόδου για το Oktoberfest στο Theresienwiese.

Ο λόγος είναι η θετική ανταπόκριση από το προηγούμενο έτος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εκδήλωση, στην οποία οι εστιάτορες θέλουν να φέρουν την ατμόσφαιρα του Oktoberfest στην πόλη, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν το Oktoberfest ακυρωθεί ή όχι.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά, πάνω από 50 εστιατόρια θέλουν να λάβουν μέρος στη γιορτή Wirtshaus-Wiesn.

Τα εστιατόρια πρόκειται να διακοσμηθούν και πάλι όπως στο Oktoberfest και η μουσική που θα παίζεται θα είναι επίσης σύμφωνα με αυτή του Oktoberfest.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.