Μόναχο: Η MVG δημοπρατεί απολεσθέντα αντικείμενα στο διαδίκτυο

Τα ευρήματα της εταιρίας συγκοινωνιών του Μονάχου MVG θα βγουν στο σφυρί. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η φετινή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Πρεμιέρα για την Münchner Verkehrsgesellschaft (MVG). Για πρώτη φορά, χαμένα αντικείμενα από το μετρό, το τραμ και το λεωφορείο δεν θα πλειστηριαστούν διά ζώσης, αλλά στα πλαίσια μιας διαδικτυακής δημοπρασίας.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, από τις 11:00 έως τις 4 μ.μ. ζωντανά στο Διαδίκτυο από την “Rockmann Industrie” κατ’ εντολή της MVG. Μπορείτε να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο για τη δημοπρασία σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Απολεσθέντα αντικείμενα από το γραφείο της MVG που δεν έχουν παραληφθεί μετά από τουλάχιστον έξι μήνες θα πλειστηριαστούν. Μπορεί κανείς να βρει τα πάντα εδώ: Από ασύρματο τρυπάνι, οδοντόβουρτσες (φυσικά συσκευασμένες) έως και MP3 player. Τα είδη δημοπρασίας περιλαμβάνουν επίσης πολλά κοσμήματα, smartphone, βαλίτσες και τσάντες.

Τα αντικείμενα προς δημοπρασία θα προβληθούν εκ των προτέρων από την Τρίτη, 25 Μαΐου έως την Παρασκευή, 4 Ιουνίου, στο γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων της MVG. Για να τα δείτε, απαιτείται εγγραφή για το λεγόμενο “Click & Collect” στο 089 / 2191-3322.

Τα πλειστηριασμένα αντικείμενα μπορούν να παραληφθούν από το γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων της MVG στην οδό Elsenheimer Straße 61 (1ος όροφος) από τις 28 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου 2021 μεταξύ 7 π.μ. και 3 μ.μ. Και εδώ θα ισχύει το “Click & Collect”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.