Μόναχο: Κάντε γρήγορα και δωρεάν Covid-Tεστ

Πού μπορώ να κάνω δωρεάν γρήγορο Covid-τεστ στο Μόναχο; Σας παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες

Διευθύνσεις και πληροφορίες: Τεστ κορωνοϊού σε φαρμακεία και κέντρα

Τα γρήγορα τεστ κορωνοϊού είναι δυνατά σε πολλά φαρμακεία και κέντρα τεστ στο Μόναχο.

Η νέα εφαρμογή του δήμου του Μονάχου σάς δείχνει πού να βρείτε το πιο κοντινό σας σημείο.

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, κάθε άτομο μπορεί να πραγματοποιήσει ένα δωρεάν γρήγορο τεστ αντιγόνου.

Εκτός από τα φαρμακεία, τα ιδιωτικά κέντρα τεστ είναι επίσης σημεία για δωρεάν γρήγορα τεστ. Στη νέα εφαρμογή του δήμου του Μονάχου με διαδραστικό χάρτη, μπορείτε εύκολα να βρείτε γρήγορα σημεία και κέντρα τεστ κοντά σας. Θα τα βρείτε εδώ.

Πού μπορώ να κάνω δωρεάν τεστ κορωνοϊού στο Μόναχο;

Ο διαδραστικός χάρτης ενημερώνεται συνεχώς και εμφανίζεται πάντα ενημερωμένος, όπου υπάρχουν ευκαιρίες για γρήγορα τεστ στο Μόναχο.

Ο χάρτης μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ανά περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα ή με απευθείας αναζήτηση.

Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης σε φαρμακεία ή κέντρα τεστ, καθώς και σε προσφορές με ή χωρίς προηγούμενη εγγραφή, όπως θέλετε.

Τεστ και στην Theresienwiese και σε οικογενειακούς γιατρούς

Δωρεάν τεστ κορωνοϊού είναι επίσης δυνατά στο σταθμό της Theresienwiese – αλλά μόνο με προηγούμενο διαδικτυακό ραντεβού στη διεύθυνση www.corona-testung.de. Τόσο τα γρήγορα τεστ αντιγόνων όσο και τα τεστ PCR είναι διαθέσιμα.

Άτομα με συμπτώματα όπως πυρετός, βήχας, δύσπνοια ή παρόμοια μπορούν να κάνουν τεστ στον οικογενειακό τους ιατρό αφού έχουν προηγουμένως επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικώς (βρείτε ΕΔΩ τον πιο κοντινό ιατρό σας).

Έτσι λειτουργεί το γρήγορο τεστ στο φαρμακείο

Δωρεάν τεστ αντιγόνου πραγματοποιούνται και σε φαρμακεία. Το τεστ πραγματοποιείται από ειδικό με προστατευτικό εξοπλισμό σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Γρήγορο ή αυτοδιαγνωστικό τεστ – ποια είναι η διαφορά;

Τόσο το γρήγορο τεστ αντιγόνου όσο και το αυτοδιαγνωστικό τεστ παρέχουν ένα αποτέλεσμα σε περίπου 15 έως 20 λεπτά και λαμβάνονται είτε από τον ρινοφάρυγγα, την πρόσθια ρινική κοιλότητα ή από το σάλιο.

Η διαφορά: Τα γρήγορα τεστ διεξάγονται από εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ τα αυτοδιαγνωστικά τεστ γίνονται από το ίδιο το άτομο και συνεπώς απαιτούν υψηλό βαθμό προσωπικής ευθύνης.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.