Μόναχο: Ξεκινούν οι δεύτεροι εμβολιασμοί με το AstraZeneca

Ξεκινούν τώρα και οι δεύτεροι εμβολιασμοί με το AstraZeneca στο Μόναχο

Στο τέλος της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος εμβολιασμός στο κέντρο εμβολιασμού για άτομα που έχουν ήδη λάβει τον πρώτο τους εμβολιασμό με το AstraZeneca στο Μόναχο.

Για άτομα κάτω των 60 ετών που έχουν ήδη λάβει τον πρώτο εμβολιασμό τους με το AstraZeneca, ο δεύτερος εμβολιασμός θα πραγματοποιείται με εμβόλιο mRNA (δηλαδή της BioNTech ή της Moderna), όπως συνιστάται από τη Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (STIKO).

Ωστόσο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα για άτομα κάτω των 60 ετών να λάβουν τον δεύτερο εμβολιασμό στο κέντρο εμβολιασμού κατόπιν προσωπικού αιτήματος και μετά από λεπτομερείς πληροφορίες με το συστατικό της AstraZeneca.

Μπορεί να δηλώσει κανείς ποιο εμβόλιο επιθυμεί κατά το check-in.

Άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω που έχουν ήδη κάνει τον πρώτο εμβολιασμό με το AstraZeneca θα λάβουν επίσης τον δεύτερο εμβολιασμό με το AstraZeneca.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.