Μόναχο: Ολοένα και περισσότεροι θέλουν να λάβουν τον 2ο εμβολιασμό

Μετά την ανακοίνωση του ομοσπονδιακού Υπουργού Υγείας Jens Spahn ότι ο δεύτερος εμβολιασμός με το εμβόλιο AstraZeneca κατά του Covid-19 δεν θα χορηγείται μετά τις συνιστώμενες 12 εβδομάδες, αλλά μετά από τέσσερις εβδομάδες, το τηλέφωνο στο κέντρο εμβολιασμού του Μονάχου στο Riem δεν σταματά πλέον να χτυπά.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να αναβάλουν το ραντεβού που έχουν ήδη κλείσει για τον δεύτερο εμβολιασμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Τμήμα Υγείας του Μονάχου καθιστά σαφές ότι οι συμφωνημένες ημερομηνίες για τους δεύτερους εμβολιασμούς με AstraZeneca στο κέντρο εμβολιασμού του Riem θα αναβάλλονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ότι πρέπει να παρέχονται αποδεικτικά στοιχεία για την ακύρωση.

Επιπλέον, επισημάνθηκε για άλλη μια φορά ότι εάν το διάστημα εμβολιασμού είναι μικρότερο από 6 εβδομάδες, το αποτέλεσμα της δράσης του εμβολίου είναι περίπου 55 τοις εκατό.

Εάν είναι τουλάχιστον 12 εβδομάδες, το αποτέλεσμα της δράσης του εμβολίου είναι πάνω από 80 τοις εκατό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.