Μόναχο: Προσοχή, λήγουν τα παλιά εισιτήρια της MVV!

Τα εισιτήρια της MVV (Μόναχο) που αγοράστηκαν πριν από την τελευταία προσαρμογή των τιμών μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως τα τέλη Μαρτίου.

Η MVV (Μόναχο) επισημαίνει ότι τα εισιτήρια της  παλιάς ζώνης (Zonenfahrscheine) και μικρών αποστάσεων (Kurzstreckenfahrscheine), καθώς και μεμονωμένα εισιτήρια (Einzelfahrscheine), εισιτήρια με λωρίδες (Streifenkarten) και ημερήσια εισιτήρια (Tageskarten) μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο έως τις 31 Μαρτίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία όχι πια.

Πρόκειται για εισιτήρια που αγοράστηκαν πριν από την αλλαγή των εισιτηρίων και των τιμών στις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Εξαιρέσεις αποτελούν το εισιτήριο μικρών αποστάσεων για 1,70 ευρώ, το ημερήσιο εισιτήριο για παιδιά 3,20 ευρώ και το ημερήσιο εισιτήριο ποδηλάτων για 3,00 ευρώ.

Επειδή κοστίζουν ακόμα το ίδιο με πριν από τις 13 Δεκεμβρίου, εξακολουθούν να ισχύουν.

Εάν δεν καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά εισιτήρια μέχρι τα τέλη Μαρτίου, μπορείτε να τα ανταλλάξετε από την 1η Απριλίου σύμφωνα με τη νέα χρέωση. Ή να τα επιστρέψετε με χρέωση (2 ευρώ).

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.