Μόναχο: Η πυροσβεστική υπηρεσία διασώζει αβοήθητα σκιουράκια

Διάσωση την τελευταία στιγμή – Η πυροσβεστική υπηρεσία στο Μόναχο έφερε σε ασφαλές μέρος τα μικρά σκιουράκια προστατεύοντάς τα από κοράκια και άλλα αρπακτικά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία στο Μόναχο διέσωσε τρία μικρά σκιουράκια. Ένας προσεκτικός περαστικός παρατήρησε τα νεογέννητα χωρίς την μητέρα τους στο Fürstenried.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν τα μικρά μωρά τρωκτικά, καλά παραγεμισμένα σε ένα λεγόμενο κουτί παγίδας ζώων, στον πυροσβεστικό σταθμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μονάχου σώζει τα μωρά από κοράκια

Εν τω μεταξύ, η ένωση προστασίας σκίουρων, η οποία φροντίζει τα αβοήθητα ζώα σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδοποιήθηκε μέσω του κέντρου ελέγχου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μονάχου, αυτή ήταν μάλλον η έσχατη λύση για τους νεαρούς σκίουρους, καθώς τα νεαρά αυτά ζώα αποτελούν συχνά ένα εύρετο γεύμα για τα κοράκια και άλλα πουλιά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.