Το Μόναχο θα φωτίσει και πάλι τη χριστουγεννιάτικη αγορά

Δεν μένει στο σκοτάδι το Μόναχο την περίοδο των Χριστουγέννων. Ωστόσο, τα χριστουγεννιάτικα φώτα ενεργοποιούνται αργότερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται σε όλα τα μέτωπα – συμπεριλαμβανομένων των χριστουγεννιάτικων φώτων του Μονάχου.

Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα παραμείνει στο σκοτάδι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φέτος, η πόλη θα φωτίσει και πάλι τη χριστουγεννιάτικη αγορά γύρω από την πλατεία Marienplatz και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από το δημαρχείο. Η πόλη σχεδιάζει μόνο να μειώσει τους χρόνους φωτισμού και να χρησιμοποιήσει μόνο φώτα LED.

Η διάρκεια της φωταγώγησης του δέντρου και της αγοράς Christkindlmarkt δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει για πρώτη φορά όταν ανοίξει η χριστουγεννιάτικη αγορά στις 21 Νοεμβρίου.

Τα φώτα LED για το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγοράστηκαν πρόσφατα και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πόλης, καταναλώνουν περίπου 70 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια από τον προηγούμενο φωτισμό – με τον ίδιο χρόνο λειτουργίας. Ο μειωμένος χρόνος μπορεί να εξοικονομήσει ακόμη περισσότερη ενέργεια.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.