Το Μόναχο θα γιορτάσει τα 864α γενέθλιά του στις 19.06.22

Το Μόναχο θα γιορτάσει τα 864α γενέθλιά του την Κυριακή 19 Ιουνίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. με ένα μίλι εμπειρίας στην παλιά πόλη. Αυτή τη φορά ως “σύνθημα γενεθλίων” κατά τη χρονιά της 50ής επετείου των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου.

Χρόνος και τόπος διεξαγωγής: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, 10 π.μ. έως 21.00, από την Odeonsplatz έως την Marienplatz, από την Residenzstraße και την Alter Hof έως την Max-Joseph-Platz, την Rindermarkt και την Sendlinger Straße.

Άφιξη με δημόσια μέσα συγκοινωνίας του Μονάχου

  • S1-S8, U3, U6 μέχρι την πλατεία Marienplatz
  • U3, U4, U5, U6 προς Odeonsplatz

Τουριστικές πληροφορίες στην πλατεία Marienplatz: Ανοιχτά από τις 10.00 – 21.00

Διοργανωτής και οργάνωση: Πόλη του Μονάχου, Τμήμα Εργασίας και Οικονομικών Υποθέσεων, Διεύθυνση Τουρισμού, Εκδηλώσεων, Φιλοξενίας

Το Μόναχο γιορτάζει τα γενέθλια της πόλης το 2022: Ένα μίλι εμπειρίας στην Παλιά Πόλη

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, μεταξύ της Odeonsplatz και της Sendlinger Straße, η Παλιά Πόλη θα μετατραπεί σε ένα μίλι περιπέτειας με ζωντανή μουσική και χορό σε διάφορες σκηνές, πληροφορίες και δραστηριότητες σχετικά με την Ολυμπιακή επέτειο, μια μπυραρία, αθλητικές δραστηριότητες, ένα οικογενειακό πρόγραμμα, ξεναγήσεις στην πόλη και πολλά άλλα!

Καλλιτέχνες του δρόμου και μουσικοί θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες, ενώ η ιστορική αστική φρουρά της Würmesia θα βρίσκεται επίσης στο δρόμο.

Για πρώτη φορά, τα γενέθλια της πόλης θα έχουν ένα γενικό σύνθημα που θα αποδίδει σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της πόλης.

Για το 2022, η 50ή επέτειος των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 έχει επιλεγεί ως σύνθημα, σε στενή συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα της πόλης του Μονάχου, το οποίο είναι ο διοργανωτής της σειράς εκδηλώσεων “Επέτειος 50 χρόνια Ολυμπιακών Αγώνων”.

Το φυλλάδιο για την επέτειο της πόλης (PDF)

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.