Μόναχο: Τραυματισμένος άνδρας στη σήραγγα του S-Bahn

Ένας 31χρονος Πολωνός μπήκε στη σήραγγα του S-Bahn στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου το απόγευμα της Κυριακής (17 Ιουλίου).

Ένας οδηγός τρένου τον ανακάλυψε και θέλησε να τον πάρει μαζί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό λόγω της κατάστασής του. Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση των ερευνών, δεν χτυπήθηκε από τρένο.

Χάος στο S-Bahn: τραυματισμένος άνδρας ανακαλύφθηκε σε σήραγγα

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία ανέφερε το περιστατικό σε δελτίο Τύπου: “Το κέντρο ελέγχου έκτακτης ανάγκης της DB AG ενημέρωσε την Ομοσπονδιακή Αστυνομία για ένα άτομο στην περιοχή της σήραγγας μεταξύ του κεντρικού σταθμού και της στάσης Hackerbrücke του S-Bahn περίπου στις 12.10 π.μ..

Ένας οδηγός τρένου είχε προηγουμένως ανακαλύψει τον άνδρα δίπλα στις γραμμές και ήθελε να τον μεταφέρει στην επόμενη στάση”.

Ωστόσο, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι και των “υφιστάμενων γλωσσικών εμποδίων”, ο άνδρας δεν μπόρεσε να επιβιβαστεί στο τρένο. Έτσι, ο άνδρας έπρεπε να απομακρυνθεί από τη σήραγγα. Η γραμμή παρέμεινε κλειστή για περίπου μία ώρα.

Κεντρικός σταθμός του Μονάχου: Επιβάτης του S-Bahn περιθάλπει τραυματία

Ένας επιβάτης του S-Bahn έδωσε στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. “Λόγω των τραυματισμών, προς το παρόν δεν υποθέτουμε ότι ο Πολωνός χτυπήθηκε από προαστιακό τρένο”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. Το γιατί βρισκόταν στη σήραγγα εξακολουθεί να ερευνάται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχαν περίπου 220 επιβάτες στο ακινητοποιημένο S-Bahn. Το περιστατικό είχε σημαντικές επιπτώσεις στην κυκλοφορία του S-Bahn.

“Μετά τη διάσωσή του, ο Πολωνός, ο οποίος δεν έχει μόνιμη κατοικία στη Γερμανία, μεταφέρθηκε σε κλινική του Μονάχου. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία έχει κινήσει διαδικασία επιβολής προστίμου για μη εξουσιοδοτημένη παρουσία στην περιοχή των τρένων”, ανέφεραν περαιτέρω λεπτομέρειες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.