Μόναχο: SPD-Πράσινοι θέλουν κινητές τουαλέτες στην Theresienwiese

Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του SPD και των Πράσινων θέλουν προσωρινές τουαλέτες στην Theresienwiese στο Μόναχο. Αυτό αποσκοπεί στη δημιουργία κινήτρου για υπαίθρια αθλήματα.

Θα υπάρχουν σύντομα εγκαταστάσεις υγιεινής στην Theresienwiese; Σε μια αίτηση προς τον δήμαρχο Dieter Reiter, οι κοινοβουλευτικές ομάδες του SPD και των Πρασίνων καλούν τη διοίκηση της πόλης να ελέγξει αν θα ήταν δυνατή η εγκατάσταση κινητών και προσωρινών εγκαταστάσεων υγιεινής στην Theresienwiese.

Δεδομένου ότι όλες οι αίθουσες για αθλητικές δραστηριότητες είναι κλειστές λόγω των μέτρων της πανδημίας και οι άνθρωποι στο Μόναχο δεν έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τον αθλητισμό τους ή άλλη άσκηση, δημόσιοι χώροι όπως η Theresienwiese έρχονται στο προσκήνιο για αθλητικές δραστηριότητες, σύμφωνα με το σκεπτικό του η εφαρμογή.

Προκειμένου να ενεργοποιηθούν καλύτερα τα υπαίθρια αθλήματα στην Theresienwiese, η διοίκηση της πόλης, σε συνεννόηση με τις γειτονικές περιοχές και τις ενώσεις της πόλης, θα πρέπει να προσπαθήσει να δημιουργήσει κινητές τουαλέτες εκεί. Αυτό θα δημιουργούσε κίνητρο για άσκηση στο ύπαιθρο.

Εάν η οικονομική κατάσταση της διοίκησης της πόλης εμποδίζει την εφαρμογή, θα πρέπει να ελεγχθεί εάν ο προϋπολογισμός των αρμόδιων περιφερειακών επιτροπών (BA) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Μια πιθανή εγκατάσταση τουαλετών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε συντονισμό με τον υπεύθυνο των περιφερειακών επιτροπών.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.