Μόνο με 2G plus στα γυμναστήρια της Βαυαρίας

Αντί για 2G, όπως αναμενόταν αρχικά, τα γυμναστήρια στο κρατίδιο της Βαυαρίας επιτρέπεται πλέον να αφήνουν τα μέλη τους να προπονούνται μόνο βάσει του κανόνα 2G plus. Οι λεπτομέρειες εδώ.

Από την Τετάρτη, 24.11.2021, τα γυμναστήρια της Βαυαρίας υπόκεινται στον κανονισμό 2G plus για τα μέλη και το προσωπικό τους. Επομένως, όποιος εισέρχεται σε γυμναστήριο πρέπει να είναι εμβολιασμένος ή να έχει αναρρώσει ΚΑΙ να έχει αρνητικό τεστ.

Ισχύουν στα γυμναστήρια της Βαυαρίας:

  • Τεστ PCR (ισχύει για 48 ώρες)
  • Τεστ αντιγόνων (rapid τεστ 24 ωρών)
  • Αυτοδιαγνωστικά τεστ υπό επίβλεψη

Οι ανήλικοι μαθητές που υποβάλλονται σε τακτικά τεστ στο σχολείο έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα γυμναστήρια.

Τι σημαίνει αυτό για τα μη εμβολιασμένα μέλη;

Τα περισσότερα γυμναστήρια σχεδιάζουν να προσφέρουν ρεαλιστικές λύσεις στα μέλη τους. Για παράδειγμα, τα μη εμβολιασμένα μέλη μπορούν να αναστείλουν ή να διακόψουν τα συμβόλαιά τους και δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα κατά τη διάρκεια του χρόνου που δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στα γυμναστήρια.

Ωστόσο, οι έκτακτες καταγγελίες των μη εμβολιασμένων μελών δεν είναι νομικά αποτελεσματικές λόγω των αυστηρότερων μέτρων.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.