Μοντγκόμερι-Γερμανία: “Εισάγετε τον κανόνα 2G όπου είναι δυνατόν”

Ο Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης, ζήτησε αυστηρότερους περιορισμούς για την καταπολέμηση του τέταρτου κύματος της πανδημίας. Είπε ότι δύσκολα θα ήταν αρκετό για να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού μέσω κινητών προσφορών.

“Για να σπάσουμε το τέταρτο κύμα προτού αυτό λάβει δραματικές διαστάσεις, θα πρέπει τώρα να εισαγάγουμε έναν κανόνα 2G σε εθνικό επίπεδο, όπου αυτό είναι δυνατό”, δήλωσε στις εφημερίδες Funke Mediengruppe.

Όπου δεν είναι εφικτό να αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι, όπως στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να εφαρμόζεται ένας αυστηρότερος κανόνας 3G.

“Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει στη συνέχεια να παρουσιάζουν τεστ PCR. Ένα απλό γρήγορο τεστ δεν θα πρέπει πλέον να αρκεί”, δήλωσε ο Montgomery. Ένας τέτοιος παρατεταμένος κανόνας 2G θα μπορούσε να αποτελέσει το απαραίτητο κίνητρο για τον εμβολιασμό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.