Μυστηριώδης «λυκάνθρωπος» εντοπίστηκε σε δάσος της Γερμανίας

Newsroom

Updated on:

Τρομερό περιστατικό: Κυνηγός αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Ένας μυστηριώδης «λυκάνθρωπος» εντοπίστηκε να περιφέρεται στα δάση των βουνών Χαρζ της κεντρικής Γερμανίας, σύμφωνα με την Bild.

Ένας γυμνός «λυκάνθρωπος» με δόρυ έχει απεικονιστεί να παραμονεύει σε βουνά της Γερμανίας. Η μυστηριώδης φιγούρα ήρθε στο φως για πρώτη φορά, μετά από χρόνια φημών που σάρωναν την κεντρική Γερμανία.

Δύο πεζοπόροι εντόπισαν και απαθανάτισαν με την κάμερα τους, τον άνδρα να κάθεται γυμνός στους πρόποδες ενός βουνού.

Η Τζίνα Βάις, 31 ετών, περιέγραψε τη δεκάλεπτη συνάντησή τους με το άτομο που υπολόγιζε ότι ήταν 40 χρονών, αναφέρουν οι Times.

Αυτή και ο φίλος της Tobi, 38 ετών, εξερευνούσαν το δάσος κοντά στο Blankenburg στην πολιτεία της Σαξονίας-Άνχαλτ – περίπου 250 χιλιόμετρα από τη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο.

Είπε στην εφημερίδα Bild, πώς η φιγούρα βγήκε από μια σπηλιά με άμμο και «κρατούσε ένα μακρύ ξύλινο ραβδί σαν λόγχη στο χέρι του».

«Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μας, δεν είπε τίποτα – έμοιαζε βρώμικος σαν άνθρωπος της λίθινης εποχής, σαν από βιβλίο ιστορίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η εμπειρία της έρχεται αφότου οι αρχές στην περιοχή είχαν αναφορές τα τελευταία πέντε χρόνια για έναν άνδρα που ζει στα βουνά ντυμένο με κάτι που μοιάζει να είναι γούνα λύκου.

Ο Alexander Beck, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Blankenburg, δήλωσε: «Κάποιος ξέρει ξεκάθαρα πώς να ζει έξω και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες εποχές».

Ωστόσο, ένας εθελοντής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε στην Telegraph ότι η πιο πρόσφατη αναφορά ήταν «ανοησία» και εκτίμησε ότι οι φωτογραφίες ήταν «φάρσα».

Σχεδόν το ένα τρίτο της Γερμανίας καλύπτεται από πυκνά δάση και έτσι τείνουν να εμφανίζονται μύθοι και θρύλοι ανθρώπων που ζουν σε αυτά.

Σημειώνεται πως το πυκνό δάσος αποτέλεσε έμπνευση για ιστορίες και παραμύθια για αιώνες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δημιούργησαν οι Γερμανοί αδελφοί Γκριμ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης