Νέα τιμολόγια σε περιοχές Alpenplus: Πιο ακριβό το σκι

Τον Αύγουστο, οι εταίροι του Alpenplus είχαν ήδη ανακοινώσει ότι οι τιμές των καρτών σκι θα αυξάνονταν.

Τώρα είναι σαφές ότι η αύξηση των τιμών στο Sudelfeld στο Bayrischzell και στο Spitzingsee θα είναι πιο σημαντική από ό,τι κάποιοι υποπτεύονταν ή ακόμη και φοβόντουσαν.

Πάρτε για παράδειγμα τις κάρτες διαρκείας: οι ενήλικες πληρώνουν τώρα 420 ευρώ για ένα εισιτήριο κατά την περίοδο προπώλησης (15 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου), ενώ προηγουμένως ήταν 360 – αύξηση 16,6%.

Η κάρτα διαρκείας για οικογένειες – εάν αγοραστεί νωρίς – κοστίζει τώρα 895 αντί για 770 ευρώ. Εάν αγοραστεί από τις 16 Νοεμβρίου και μετά, οι οικογένειες θα πρέπει να πληρώσουν 995 ευρώ.

Χιονοδρομικές περιοχές Alpenplus: Το ημερήσιο εισιτήριο δεν υπερβαίνει το όριο των 50 ευρώ

Ο Egid Stadler, διευθύνων σύμβουλος της Bergbahnen Sudelfeld GmbH, γνωρίζει πολύ καλά ότι η απότομη αύξηση των τιμών δεν θα αρέσει σε πολλούς επισκέπτες.

“Ωστόσο”, λέει, “σε σύγκριση με άλλα χιονοδρομικά κέντρα, όπως το Garmisch Classic, βρισκόμαστε ακόμη σε ευνοϊκό επίπεδο”. Αυτό τονίζει και η εκπρόσωπος Τύπου της Alpenplus, Antonia Asenstorfer. Το όριο των 50 ευρώ για ένα ημερήσιο εισιτήριο δεν έχει ξεπεραστεί στα συνδυασμένα χιονοδρομικά κέντρα, τα οποία περιλαμβάνουν το Spitzingsee-Tegernsee, το Sudelfeld στο Bayrischzell και το Brauneck στο Lenggries (περιοχή Bad Tölz-Wolfratshausen).

Μέτρια αύξηση για τα παιδικά εισιτήρια: “Θέλουμε να παραμείνουμε φιλικά προς την οικογένεια χιονοδρομικά κέντρα”

Ενώ η τελική απόφαση για την τιμολόγηση των ωριαίων εισιτηρίων εκκρεμεί, οι τιμές των παιδικών εισιτηρίων έχουν ήδη καθοριστεί. “Τα αυξήσαμε λίγο πιο συγκρατημένα”, εξηγεί ο Asenstorfer.

Εξάλλου, λέει, οι εταίροι του Alpenplus προσπαθούν να συνεχίσουν να θεωρούνται περιοχές φιλικές προς την οικογένεια. “Τα παιδιά θα πρέπει επίσης να μπορούν να μάθουν να κάνουν σκι μαζί μας στο μέλλον”.

Σε απλή γλώσσα αυτό σημαίνει: στο Spitzingsee η τιμή για το παιδικό ημερήσιο πάσο σκι θα αυξηθεί από 19 σε 21 ευρώ, στο Brauneck από 21 σε 23 ευρώ και στο Sudelfeld από 20 σε 23 ευρώ.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.