Νέος κανονισμός στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: Επιτρέπονται οι διανυκτερεύσεις

Αρχικά, στους άγαμους απαγορεύτηκε ουσιαστικά να ξεκινήσουν το νέο έτος 2021 με την οικογένεια ή τους φίλους τους. Όμως, η κρατική κυβέρνηση αναπροσάρμοσε τον κανονισμό.

Η κρατική κυβέρνηση στο κρατίδιο Βάδη-Βυρτεμβέργη τώρα επιτρέπει διανυκτερεύσεις με άτομα από φίλους και οικογένειες.

Ειδικά για τους άγαμους, αυτή η χαλάρωση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μόνοι τους.

Επειδή στην πρώτη έκδοση του κρατικού διατάγματος, οι διανυκτερεύσεις επιτρέπονταν μόνο για άτομα που έχουν σύντροφο. Αυτό πλέον διορθώθηκε από την κρατική κυβέρνηση.

Τι επιτρέπεται λοιπόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Το πολύ πέντε άτομα από όχι περισσότερα από δύο νοικοκυριά (όπου, όπως πάντα, τα παιδιά κάτω των 15 ετών δεν υπολογίζονται) μπορούν να γιορτάσουν μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται στο διαμέρισμα πριν από τις 8 μ.μ., επειδή οι περιορισμοί εξόδου ισχύουν επίσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όμως, όποιος διανυκτερεύει ή γιορτάζει στο διαμέρισμα όλη τη νύχτα – μέχρι τουλάχιστον 5 π.μ. – επιτρέπεται να το κάνει.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.