Ντόρτμουντ: 150 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο τρένο

Η κακοκαιρία σταμάτησε τα τρένα στη μισή Γερμανία

Στη σιδηροδρομική γραμμή Χάγη-Ντόρτμουντ, περισσότεροι από 100 ταξιδιώτες αναγκάστηκαν να περιμένουν σε ένα τρένο το βράδυ του Σαββάτου. Η γραμμή ήταν κλειστή για ώρες.

Επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας στη NRW αργά το βράδυ του Σαββάτου: Η γραμμή έπρεπε να κλείσει από τις 20.30 μ.μ. λόγω επείγουσας κλήσης, δήλωσε στο t-online εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα, 150 επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν στο τρένο για ώρες.

Μόνο μετά το τέλος της επιχείρησης, γύρω στις 11.40 μ.μ., μπόρεσε να απομακρυνθεί ο κόσμος.

Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο που βρισκόταν στο συμβάν, οι πυροσβέστες οδήγησαν τους επιβάτες πεζούς στις γραμμές μέχρι τον κοντινό σταθμό Dortmund-Kruckel.

Αλλά ακόμη και από εκεί, η αναχώρηση ήταν αργή: Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν μόνο λίγα διαθέσιμα ταξί.

Ντόρτμουντ: Η σιδηροδρομική γραμμή έκλεισε για περισσότερες από πέντε ώρες

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκε ένα άψυχο σώμα. Θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο μηχανοδηγός δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τα καθήκοντά του, οπότε η γραμμή έπρεπε να παραμείνει κλειστή ακόμη και μετά την εκκένωση..

Μόνο γύρω στις δύο το βράδυ μπόρεσαν να ξανανοίξουν οι γραμμές. Περαιτέρω έρευνες διεξάγονται από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών του Μπόχουμ.

Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης