Ντόρτμουντ: Άνδρας πέταξε μικρό παιδί σε θάμνους

Η αστυνομία αναζητά έναν βίαιο δράστη που φέρεται να επιτέθηκε σε ένα μικρό αγόρι σε πάρκο του Ντόρτμουντ.

Αρκετοί μάρτυρες παρατήρησαν ανησυχητικές σκηνές στο Hansemannpark στο Dortmund-Oestrich. Την Κυριακή το πρωί, είδαν έναν μεγάλο και δυνατό άνδρα να πετάει ένα μικρό αγόρι σε έναν θάμνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντόρτμουντ τη Δευτέρα, το παιδί μπορεί να ήταν ο γιος του. Ο άνδρας είχε περπατήσει με το αγόρι και ένα κορίτσι στο πάρκο γύρω στις δέκα η ώρα.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν πώς ο δράστης σήκωσε το αγόρι από ένα ποδηλατάκι, του φώναξε και στη συνέχεια το πέταξε στους θάμνους.

Αστυνομία του Ντόρτμουντ: Το κορίτσι στάθηκε μπροστά από το αγόρι για να το προστατεύσει.

Επιπλέον, φέρεται να έκανε κινήσεις με κλωτσιές προς το παιδί. Δεν είναι σαφές αν οι κλωτσιές χτύπησαν το παιδί, έγραψαν οι αξιωματούχοι.

“Το άλλο παιδί, πιθανότατα η αδελφή, λέγεται ότι στη συνέχεια τοποθετήθηκε προστατευτικά μπροστά στο αγόρι”, συνεχίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

“Μετά την επίθεση, ο δράστης φέρεται να έβαλε το παιδί πίσω στο ποδήλατο και να έφυγε με το κορίτσι προς τον οικισμό δυτικά του Hansemannpark.”

Ένα ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε αμέσως για τον άνδρα ήταν ανεπιτυχές, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Τώρα η αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών.

Ο άνδρας λέγεται ότι είχε ύψος περίπου 1,85 έως 1,90 μέτρα. Λέγεται ότι είχε σκούρα μαλλιά και μιλούσε σε μια γλώσσα που οι μάρτυρες περιέγραψαν ως ανατολικοευρωπαϊκή

. Το φωτεινό κίτρινο ποδήλατο του παιδιού ήταν χαρακτηριστικό στοιχείο.

Παρακαλείται όποιος έχει δει κάτι, γνωρίζει ποιος είναι ο άνδρας ή μπορεί να δώσει πληροφορίες για αυτόν να επικοινωνήσει με το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας του Ντόρτμουντ στο τηλέφωνο 0231/132-7441.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης