Ντόρτμουντ: Μαζικός πανικός στη χριστουγεννιάτικη αγορά

Υπήρχε πλήθος σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά κοντά στο Ντόρτμουντ. Ο κόσμος κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης υπό το φόβο μαζικού πανικού.

Μια επικίνδυνη κατάσταση δημιουργήθηκε σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο κάστρο Bodelschwingh κοντά στο Ντόρτμουντ το βράδυ του Σαββάτου.

Το πλήθος ήταν τόσο μεγάλο που οι επισκέπτες φοβήθηκαν μαζικό πανικό και κάλεσαν την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε με μεγάλη δύναμη.

Γύρω στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου, οι πρώτες κλήσεις έκτακτης ανάγκης έφτασαν στην αστυνομία.

Επειδή η πυκνότητα του πλήθους ήταν πολύ μεγάλη σε μια γέφυρα που οδηγεί στους χώρους, υπήρξε συνωστισμός εκεί. Αυτό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντόρτμουντ.

Η αστυνομία αναπτύχθηκε με μεγάλη δύναμη

Στη συνέχεια, η αστυνομία ανέπτυξε μεγάλο αριθμό αστυνομικών για να διαλύσει το πλήθος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ευτυχώς, κανείς δεν έπεσε στο έδαφος, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο σε μια τέτοια κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να εξουδετερώσουν τη συμφόρηση στην είσοδο. Χρησιμοποιήθηκαν πλέγματα εμποδίων για την καλύτερη καθοδήγηση του πλήθους.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.