Νυρεμβέργη: Διαδήλωση «πλευρικής σκέψης» με λίγους συμμετέχοντες

Σημαντικά λιγότεροι συμμετέχοντες ήρθαν σε μια διαδήλωση «πλευρικής σκέψης» στη Νυρεμβέργη το Σάββατο από ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 600 έως 700 διαδηλωτές ήρθαν αρχικά στο διαδήλωση. Ωστόσο, περίπου 3.500 συμμετέχοντες είχαν ανακοινωθεί αρχικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι περίπου 300 συμμετέχοντες ήρθαν σε αντεπιδήλωση στον εκθεσιακό χώρο της Νυρεμβέργης.

Υπήρξε μια νομική σύγκρουση σχετικά με την διαδήλωση τις τελευταίες ημέρες. Αφού ο δήμος της Νυρεμβέργης είχε απαγορεύσει τη διαδήλωση «πλευρικής σκέψης», οι διοργανωτές ανέλαβαν αρχικά δράση ενώπιον του διοικητικού δικαστηρίου στο Ansbach της Κεντρικής Φραγκονίας.

Εκεί εγκρίθηκε μια σταθερή διαδήλωση χωρίς πορεία διαμαρτυρίας στον εκθεσιακό χώρο, και ο αριθμός των συμμετεχόντων εγκρίθηκε από τους δικαστές.

Μετά την ανάληψη δράσης από τον δήμο κατά της απόφασης, το Διοικητικό Δικαστήριο της Βαυαρίας στο Μόναχο επιβεβαίωσε την έγκριση της διαδήλωσης στα πλαίσια επείγουσας διαδικασίας το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ομάδα «πλευρικής σκέψης» της Νυρεμβέργης ήθελε με τη διαδήλωση αυτή να μνημονεύσει την πρώτη της διαδήλωση ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Οι αντιδιαδηλωτές συναντήθηκαν πρώτα σε ένα πάρκο της Νυρεμβέργης και στη συνέχεια πήγαν με ποδήλατα στον εκθεσιακό χώρο. Και εκεί έγινε διαδήλωση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα κύλησαν «ήρεμα και χωρίς προβλήματα». Ωστόσο, οι αξιωματούχοι επεσήμαναν επανειλημμένα την απαίτηση χρήσης μάσκας στους συμμετέχοντες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.