Ο Δήμαρχος Στουτγάρδης τιμά την Ελληνική Επανάσταση

Ο Δήμαρχος Στουτγάρδης κ. Frank Nopper τιμά την Ελληνική Επανάσταση

“Ζήτω η Ελευθερία!”

«Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τα ιδεώδη της ελευθερίας και της ισότητας των κοινωνικών ομάδων αποτελεί εξέχον κεφάλαιο της ελληνικής και της ευρωπαϊκής Ιστορίας. […]

Πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες ήρθαν στην Στουτγάρδη από την δεκαετία του 1960 και μετά, και με την εργατικότητά τους συνέβαλαν εξαιρετικά σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης. […] Οι συναντήσεις με την Ελλάδα και τους Έλληνες εμπλουτίζουν την πόλη μας».

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Στουτγάρδης, Dr. Frank Nopper, για τον χαιρετισμό του στο αφιέρωμα “Griechenland2021” της Ελληνικής Πρεσβείας και των Προξενικών Αρχών στη Γερμανία για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πηγή/επιμέλεια κειμένου: Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο

Γενικό Προξενείο Στουτγάρδης

Το GRland.info, η ενημερωτική σελίδα των Ελλήνων της Γερμανίας, χαιρετίζει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Ελληνικής Πρεσβείας και των Προξενικών Αρχών στη Γερμανία.

Οι Ελληνικές Αρχές στη Γερμανία, θέλοντας να τιμήσουν την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 δημιούργησαν τη σειρά #Griechenland2021 η οποία θα προβάλλει μηνύματα Γερμανών πολιτικών και σημαντικών προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς και από την Ελληνική Ομογένεια στη Γερμανία.

Περισσότερα: #Griechenland2021

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Δείτε επίσης

Οι Έλληνες στην μητροπολιτική περιφέρεια Rhein-Neckar της Γερμανίας γιορτάζουν τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. 200 χρόνια – Ξεσηκωμός για την Ελευθερία

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.