Ο δήμαρχος του Μονάχου κατά των εξαιρέσεων εμβολιασμού για το Euro

Στις συζητήσεις σχετικά με την επιστροφή θεατών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Euro), ο Δήμαρχος του Μονάχου Dieter Reiter δεν θέλει καμία ειδική μεταχείριση για εμβολιασμένους.

Το θέμα πρέπει να συζητηθεί σε μια ευρύτερη συζήτηση πέρα από το ποδόσφαιρο, δήλωσε ο πολιτικός του SPD μετά την επιβεβαίωση της UEFA για τέσσερα παιχνίδια στην Allianz Arena.

Θεωρητικά, είναι πιθανό ότι οι εμβολιασμένοι οπαδοί θα προτιμώνται για λόγους ασφαλείας κατά την κατανομή των θέσεων.

Δήμαρχος του Μονάχου Dieter Reiter

Θα ήταν ένα δύσκολο πολιτικό μήνυμα αν, γίνονταν τώρα οι πρώτες εξαιρέσεις για εμβολιασμένους κατά την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων“.

Ο Reiter πρόσθεσε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν έχει καμία προτεραιότητα από αυτή την άποψη σε σύγκριση με την καθημερινή ζωή, η οποία είναι ήδη μαζικά εξασθενημένη λόγω της κρίσης της πανδημίας.

Εάν στους εμβολιασμένους οπαδούς ποδοσφαίρου δοθούν ξεχωριστά δικαιώματα, “οι κάτοικοι του Μονάχου θα εκπλαγούν και θα θέλουν τα παιδιά να μπορούν να πάνε ξανά στο σχολείο, να ανοίξουν τα εστιατόρια και τα καταστήματα“, δήλωσε ο πολιτικός.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.