Ο δήμος του Μονάχου ανακοίνωσε λιγότερο από 50 κρούσματα

Ο δήμος του Μονάχου ανακοίνωσε λιγότερο από 50 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους αυτήν την Τετάρτη. Ο δείκτης επίπτωσης βρίσκεται τώρα ακριβώς στο 47,3.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 156 νέες μολύνσεις με τον κορωνοϊό έγιναν γνωστές στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας και δύο άτομα πέθαναν σε σχέση με τη νόσο Covid 19.

Εάν ο δείκτης παραμείνει σταθερά κάτω από 50 για αρκετές ημέρες, σύντομα θα υπάρξει νέα χαλάρωση στο Μόναχο.

Για παράδειγμα, η υποχρέωση για κράτηση ραντεβού, για παράδειγμα όταν πηγαίνετε σε εστιατόριο, επισκέπτεστε το ζωολογικό κήπο ή άλλες δραστηριότητες, θα πάψει να ισχύει.

Ανάλογα με τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων του χώρου πωλήσεων, θα επιτρέπονται περισσότερα άτομα στο λιανικό εμπόριο. Τα σχολεία και τα παιδικά κέντρα θα ξεκινήσουν και πάλι πλήρη (διά ζώσης) λειτουργία.

Ωστόσο, δεν υπάρχει προοπτική αλλαγής στους περιορισμούς επαφής. Μόνο εάν ο δείκτης είναι κάτω από 35, αυτή και άλλες χαλαρώσεις είναι πιο πιθανές και πάλι.

Μέχρι τότε, παραμένει ο περιορισμός δύο κατ’ ανώτατο όριο δύο νοικοκυριών με έως πέντε άτομα άνω των 14 ετών.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.