Ο Δήμος Μονάχου αναζητά παιδαγωγούς: Κάντε αίτηση τώρα!

Ο Δήμος Μονάχου αναζητά παιδαγωγούς: Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση; Ποια προσφορά ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας;

Όποιος θέλει να είναι υπεύθυνος για το μέλλον των παιδιών μας στην πόλη του Μονάχου, όχι μόνο πρόκειται να έχει μία σημαντική αλλά και μία ασφαλή δουλειά με καλές προοπτικές για ανέλιξη και ενδιαφέρουσες προσφορές: Διάφορες θέσεις εργασίας και κατάρτισης, σταδιοδρομίας, και πολλά άλλα.

Μπορείτε να μάθετε ακριβώς τι σας περιμένει και πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας της πόλης του Μονάχου.

Με 450 κέντρα φύλαξης παιδιών και τέσσερα σπίτια για παιδιά και νέους, η πόλη του Μονάχου είναι ο μεγαλύτερος φορέας στην ευρύτερη περιοχή και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη τη Γερμανία.

Για εσάς αυτό σημαίνει

Μέγιστη ασφάλεια, καλές συνθήκες εργασίας, αρκετά ικανοποιητικός μισθός και άλλα ελκυστικά πλεονεκτήματα, όπως σίγουρες θέσεις φροντίδας παιδιών. Μάθετε περισσότερα και μάθετε τώρα γιατί η πόλη του Μονάχου είναι ιδανική για εσάς.

Έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευσή σας ως εκπαιδευτικός ή έχετε συγκρίσιμο προσόν; Έχετε εκπαιδευτεί ως βοηθός παιδαγωγού ή βρεφονηπιοκόμος;

Έχετε σπουδάσει κάτι πάνω στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης; Θα θέλατε να κάνετε την εκπαίδευση και τη φροντίδα των παιδιών επάγγελμά σας;

Ως φοιτητής, θέλετε να μάθετε αν η εργασία με παιδιά σας ταιριάζει ή ψάχνετε ένα ίδρυμα για ένα έτος κοινωνικής SEJ (πρώην SPS), θέλετε να κάνετε την πρακτική σας εξάσκηση ή εξάμηνο;

Σε κάθε περίπτωση, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος και θα λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με τη φροντίδα των παιδιών.

Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση; Ποια προσφορά ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας; Γράψτε ένα email ή καλέστε το αρμόδιο τμήμα του δήμου. Η ομάδα του δήμου του Μονάχου θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Landeshauptstadt München
Referat für Bildung und Sport
Διεύθυνση KITA, γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού
Τηλ .: (089) 233-84099
bewerbung.kita@muenchen.de

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.