Ο καγκελάριος της Αυστρίας ζητά το τέλος της καραντίνας με τη Γερμανία

Εν όψει των διακοπών της Πεντηκοστής, ο καγκελάριος της Αυστρίας Kurz εξέφρασε την προσδοκία του ότι η χώρα του σύντομα θα αφαιρεθεί από τη γερμανική λίστα με περιοχές κινδύνου.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των λοιμώξεων στην Αυστρία με συχνότητα επτά ημερών 95 είναι χαμηλότερος από ό,τι στη Γερμανία, δήλωσε ο Kurz. Ελπίζει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα λάβει αποφάσεις βάσει γεγονότων.

Η συνοριακή κίνηση μεταξύ Αυστρίας και Βαυαρίας θα είναι δυνατή από σήμερα. Αυτό θα επιτρέψει σε φίλους και συγγενείς να συναντηθούν ξανά διασυνοριακά, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Söder με την ευκαιρία της επίσκεψης του Kurz στο Μόναχο.

Οι πολίτες της Βαυαρίας μπορούν στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Αυστρία για ψώνια ή επισκέψεις χωρίς να χρειαστεί να μπουν μετά σε καραντίνα. Η προϋπόθεση είναι ότι η διαμονή δεν θα διαρκεί περισσότερο από 24 ώρες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.