Ο Όλαφ Σολτς υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Yπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε εκ νέου ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς.

Μιλώντας στη γερμανική Βουλή, ο Όλαφ Σολτς σημείωσε: «Δεν είναι μία απόφαση που μπορείς να πεις ‘εμένα δεν με νοιάζει, δεν θα εμβολιαστώ και αυτό δεν θα έχει καμία επίπτωση σε άλλους’. Ναι, θα έχει!

Το γεγονός ότι μπορείς να μολύνεις κάποιον μπορεί να έχει επίπτωση σε όλη τη χώρα, στους φίλους σου και τους γείτονές σου.

Μπορεί να έχει επίπτωση στους πόρους που αφιερώνουμε στα νοσοκομεία για όσους έχουν νοσήσει και στους ανθρώπους των οποίων οι εγχειρήσεις πρέπει να αναβάλλονται ώστε να υπάρξει χώρος για τους ασθενείς ΜΕΘ».

Και μεταξύ άλλων κατέληξε λέγοντας: «Δεν υπάρχουν αποφάσεις που παίρνουμε μόνο για τους εαυτούς μας, γι’ αυτό η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι η σωστή επιλογή».

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.