Ο Söder δεν βλέπει μια “χαμένη γενιά”

Παρά τους μήνες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας προειδοποιεί να μην αξιολογηθεί αρνητικά η κατάσταση στα σχολεία.

“Δεν πρέπει να μεταφέρουμε το μήνυμα στους μαθητές ότι είναι μια χαμένη γενιά”, δήλωσε ο Söder. Ωστόσο, ανακοίνωσε ειδικές ευκαιρίες μάθησης για νέους και για παιδιά από οικογένειες με χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Ίσως πρέπει να αναπροσαρμοστούν τα προγράμματα σπουδών, δήλωσε ο επικεφαλής του CSU.

Κυρίως οι Πράσινοι θέλουν να μετριάσουν τις συνέπειες της πανδημίας για τους νέους. Η επικεφαλής της ομάδας Göring-Eckardt μπορεί να φανταστεί για παράδειγμα δωρεάν σιδηροδρομικά εισιτήρια Interrail για όλους όσους ενηλικιώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ως λόγο ανέφερε ότι τα ταξίδια είναι ένα σημαντικό βήμα στην ενήλικη ζωή των ανθρώπων. Επιπλέον, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει στους δήμους επιπλέον χρήματα για δραστηριότητες αναψυχής για οικογένειες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.