Ο Söder συνεχίζει να απορρίπτει τους νέους κανονισμούς

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder επέκρινε για άλλη μια φορά τους νέους κανονισμούς της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την πανδημία.

“Ενώ οι αριθμοί των κρουσμάτων αυξάνονται απότομα, η πολιτική ουσιαστικά υποχωρεί”, δήλωσε ο επικεφαλής του CSU στο ραδιόφωνο Deutschlandfunk την Πέμπτη.

Η προστασία από τη μόλυνση στα σχολεία με μάσκες δεν είναι πλέον δυνατή με τους νέους κανονισμούς, είπε. “Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος μόλυνσης”.

Στο Bundesrat, το κρατίδιο της Βαυαρίας δεν συμφώνησε με τα σχέδια.

Η μελλοντική ομοσπονδιακή νομική βάση για τα μέτρα πρόκειται να σφραγιστεί από την Bundestag και το Bundesrat την Παρασκευή υπό μεγάλη πίεση χρόνου.

Το σχέδιο που έχει εκπονήσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προβλέπει μόνο κανόνες προστασίας με μάσκες και τεστ σε εγκαταστάσεις για ευπαθείς ομάδες από τις 20 Μαρτίου και μετά.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.