Ο Söder θα διατηρούσε το AstraZeneca ακόμη και χωρίς έγκριση

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder θέλει να διατηρήσει τη χρήση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca, ακόμη και αν δεν υπήρχε επίσημη έγκριση.

“Δεν θα το πετούσα, ακόμα κι αν δεν υπήρχε έγκριση”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας την Πέμπτη μετά την ψηφιακή εθνική διάσκεψη στο Μόναχο.

Ακόμη και χωρίς την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), θα πρέπει να εξεταστεί εάν οι εμβολιασμοί θα ήταν εφικτοί “με ατομική ευθύνη”.

Ο Söder τόνισε ότι ανησυχεί πολύ για το πόσο εξακολουθεί να είναι επιθυμητό το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ακόμη και πριν από την αναστολή υπήρχαν πολλοί προβληματισμοί σχετικά με το εμβόλιο. Μετά την έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca από τον ΕΜΑ, επιθυμεί τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία.

Το εμβόλιο θα μπορούσε στη συνέχεια να χορηγηθεί γρήγορα μέσω των οικογενειακών ιατρών με τις απαραίτητες ατομικές συμβουλές και παρακολούθηση.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.