Ο Söder ζητά νέο ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης

Μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου: Ο Söder ζητά νέο ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder ζητά τώρα επειγόντως ένα νέο “ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης” μετά την απόφαση της Καρλσρούης για την πολιτική με σκοπό την καταπολέμηση της πανδημίας.

“Επιβεβαίωση σε όλους τους τομείς”, έγραψε ο επικεφαλής του CSU στο Twitter την Τρίτη.

Είπε ότι το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο κήρυξε νόμιμα όλα τα κεντρικά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας. Σύμφωνα με το δικαστήριο, όλοι οι βαυαρικοί κανονισμοί ήταν επίσης σύμφωνοι με τα θεμελιώδη δικαιώματα.

“Αυτό διαψεύδει όλους εκείνους που προσπάθησαν να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα”, τόνισε ο Söder και απαίτησε: “Αυτή είναι η βάση για ένα νέο ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης. Πρέπει τώρα να δράσουμε γρήγορα”.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.