“Καταθλιπτικό συναίσθημα” – Ο Söder ζητά ταχείες κυρώσεις

Ενόψει της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Söder έκανε λόγο για ένα “καταθλιπτικό συναίσθημα”. Θέλει να στείλει ένα σαφές, κοινό μήνυμα και ζήτησε να τεθούν σε ισχύ “αμέσως” οι επαπειλούμενες κυρώσεις.

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder καταδίκασε τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. Προτού αναχωρήσει για μια εναρκτήρια επίσκεψη στον καγκελάριο της Αυστρίας Nehammer, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα καταθλιπτικό συναίσθημα και ένα “κακό μήνυμα για την ελευθερία και την ασφάλεια των κρατών”.

Είναι ακόμη πιο σημαντικό, είπε ο Söder, “να σταθούμε τώρα πίσω από την Ουκρανία, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι κυρώσεις θα τεθούν άμεσα σε ισχύ και ότι θα στείλουμε επίσης ένα σαφές μήνυμα από κοινού ότι το καταδικάζουμε αυτό”.

Söder: Οι φιλελεύθερες δημοκρατίες χρειάζονται κοινή δύναμη

Τα τελευταία χρόνια, είπε, η Δύση είχε εμπλακεί σε εσωτερικές συζητήσεις για πολλά θέματα, αλλά τώρα υπάρχει η αίσθηση ότι οι φιλελεύθερες δημοκρατίες χρειάζονται κοινή υποστήριξη, κοινή δύναμη και κοινή ισχύ για να ανταποκριθούν σε μια τέτοια πρόκληση.

Η Ουκρανία πρέπει να λάβει μαζική στήριξη

Όλοι θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και να παράσχουν μαζική υποστήριξη στην Ουκρανία. Χρησιμοποίησε επίσης την εναρκτήρια επίσκεψή του στο Nehammer για να δείξει την αλληλεγγύη των γειτόνων και ότι η Δύση έρχεται πιο κοντά.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

Περισσότερα για την Ρωσο-Ουκρανική κρίση: ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.